Chat with us, powered by LiveChat

Сакате да работите и живеете во Норвешка?

Локација: Скопје

Датум: 23.02.2020

За настанот:

Информации за работата и животот во Норвешка

Интервју за работа

Поставете ни прашања!

Настанот е бесплатен

Донесете некој близок!

Ние бараме:

  • Автомеханичари/техничари
  • Механичари/техничари за Камиони/Автобyси
  • Автолимари
  • Автолакери

Како да дојдете на нашиот настан:

  • Аплицирајте сега и вклучете го вашето CV(Англиски)
  • Почекајте за покана (само одобрените кандидати се поканети)

Приватност:

  • Work Supply секогаш е посветен на заштита на вашата приватност
  • Ние никогаш не го контактираме вашиот работодавец без ваша дозвола
English