Телефонски разговор денес во Македонија, утре работа во Норвешка!

Зошто да се преселите во Норвешка?
Ви нудиме прилика која може да ви го промени животот во Норвешка; држава со економска и политичка стабилност. Со тоа што Норвешка е членка наEEA, вашите ЕУ права се загарантирани.


Што е потребно да би направиле состанок или телефонско интервју со нас
- Пратете ваше CV
- Доколку немате CV кликнете ОВДЕ


Ги запослуваме само следните профили:
Техничари
- Автомобили
- Камиони
- Автобуси
- Земјоделска Механизација

Механичари
- Автомобили
- Камиони
- Автобуси
- Земјоделска Механизација

Работници за каросерија
- Авто лимари
- Авто лакирери

Околу стостанокот: - Приватно/Телефонско интервју за работа
- Можете да прашате се што ве интересира за тоа што нудиме

За нас: WORK SUPPLY е фамилијарна фирма која вработува автомеханичари со седиште во Берген,Норвешка. Исто така имаме канцеларии во Америка, Велика Британија,Полска,Унгарија,Шпанија и на Балканот. Наша специјалност е автомобилскиот пазар со искуство повеќе од 10 години, што денес сме горди лидери на тоа поле во Норвешка.


Нашиот процес низ 4 чекори:

1. Пријави се!
2. Интервју за работа
3. Понуда за работа
4. Добро дојдовте во Норвешка!

Зошто да се преселите во Норвешка?
Ви нудиме прилика која може да ви го промени животот во Норвешка; држава со економска и политичка стабилност. Со тоа што Норвешка е членка наEEA, вашите ЕУ права се загарантирани.


Што е потребно да би направиле состанок или телефонско интервју со нас
- Пратете ваше CV
- Доколку немате CV кликнете ОВДЕ


Ги запослуваме само следните профили:
Техничари
- Автомобили
- Камиони
- Автобуси
- Земјоделска Механизација

Механичари
- Автомобили
- Камиони
- Автобуси
- Земјоделска Механизација

Работници за каросерија
- Авто лимари
- Авто лакирери

Околу стостанокот: - Приватно/Телефонско интервју за работа
- Можете да прашате се што ве интересира за тоа што нудиме

За нас: WORK SUPPLY е фамилијарна фирма која вработува автомеханичари со седиште во Берген,Норвешка. Исто така имаме канцеларии во Америка, Велика Британија,Полска,Унгарија,Шпанија и на Балканот. Наша специјалност е автомобилскиот пазар со искуство повеќе од 10 години, што денес сме горди лидери на тоа поле во Норвешка.

Нашиот процес низ 4 чекори:

1. Пријави се!
2. Интервју за работа
3. Понуда за работа
4. Добро дојдовте во Норвешка!

With clicking submit you agree with Privacy Statement See More...